Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



He, makalede eksiklikler mümkün. Bunu tenkit olarak akseptans ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, performans ve diğer konular karşı da herhangi bir rey çitndırmıyorum. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Mafevkda object tipiyle oluşturulan bileğçalışmakenler bulunmaktadır.

var tipi parametre tanılamamlarsanız eğer bileğteamülkenin tipini siz bileğil derleyici tanımlayacaktır.Derleyicinin tanılamamladığı tipe bakılırsa o bilgi RAM üzerin de o tiple saklanacaktır.

TextBox, kullanıcıların metin duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri işlemleyebileceği bir denetleme vasıtadır. Bu makale, C# geliştiricileri hedef alır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları için bilgi esenlar.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında ölçü taması yapılabilmesini esenlar.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini kavramak veya söylemek bir çok kodun çhileışmasına sonucu oluyor. şayet Tag kıymeti yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Bir nesnenin iç durumunu ve sorunlevselliğini gizleme ve tek genel bir işlemlev kümesi üzerinden erişime icazet tevdi.

şu demek oluyor ki protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

Object dershaneının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kabil formatlara serileştirilmesini C# Object Kullanımı ve saklanmasını sağlamlar:

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir yararlanma alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın baz taşıdır. İşte C# Object kullanımının bazı örnek alanları:

Problem burada iki sayı nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen ansızın şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden takkadak ziyade(n sayı) dileme ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha sevap bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Oysa tığ bu metodları sınıfımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object klasından sözıtım aracılığıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar aslında object sınıfının metodlarıdır.

Report this wiki page