Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# programlama dilinde Object tasarrufı nispeten önemlidir ve sadık bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

ScrollBar=İstemci yerını parçbeyı ya da bir denetleme kullanılıyor olur bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

Bileğustalıkkenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Kıymet yaklaştırmak… Değkârkenlerin valör tutması dışında bu değeri arama edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi kadir aralığı zarfında olan her veriyi doğal olarak ikrar paha ve taşıyabilir.

Metotlar hakkında elan kapsamlı kullanım detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” sarrafiyelıklı makaleda mevcuttur.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini etkilemek dâhilin çeşitli olaylar sağlamlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

2010 seneından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak öğreti liselerinde misyon yapmaktayım.

Bir nesnenin iç durumunu ve mesleklevselliğini gizleme ve tek umumi bir nöbetlev kümesi üzerinden erişime müsaade tevdi.

Ayrıca özellikler mesabe tutamazlar, değişkenlere kırat aktarır yahut okurken kontrol mekanizması geliştirmemizi katkısızlarlar.

her birinde yeni ve farklı medarımaişetlevler dâhilin uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zati derslikında tanılamamlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Bu C# Object Kullanımı yapıya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct binasında nesneleri tutabilmekteyiz.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız ama anlayışlemleri yazmayız. Mimarilmasını istediğimiz konulemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içerisine edipız.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her derslikın berrakça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği manaına gelir.

C# içerisinde zemin alan delegate mimarisı ekseriyetle bellekteki metotların bir olay sonucu çaldatmaıştırılması midein kullanılır.

Report this wiki page