C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu yönetmek bağırsakin script içersine ayrı fonksiyon açmak zorunda kaldık. Mütalaa etmek ve kaydetmek bağırsakin adidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# ciğerindeki bir derslik ancak bir kök sınıftan doğrudan devralabilir. Fakat, bir kök dershaneın kendisi sair bir sınıftan devralabileceğinden, bir klas dolaylı olarak çabucak çok bel kemiği sınıfı devralabilir.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde muta pazari ve ortaklık strüktürlabilir. Nesneler arası haberleşme, programların modüler ve rahatletilebilir olmasını sağlar.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile hatlan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında şayan taması yapılabilmesini sağlamlar.

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini kavramak yahut kaydetmek bir çok kodun çtuzakışmasına sonucu oluyor. şayet Tag değeri sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isminde diziler kullanılabilir.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen C# Object Kullanımı acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz valörına gelmemektedir.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan bili MyShape sınıfındaki boş string ifadesi değil, MyCircle dershaneındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz demeına gelmemektedir.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre tanılamamlanan ve MyShape derslikında geçerli arayüzden gelir.

Veritabanı davranışlemleri yaparken, Object dershaneı ekseriyetle muta nesnelerini simgeleme etmek derunin kullanılır. Bu şekilde veritabanı alışverişlemleri henüz modüler hale gelir ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

ComboBox=Önceden tanılamamlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir kodifikasyon denetimi bir mürekkep giriş kutusu.

İsteğe destelı minimumBalance bir parametre mideaziz ikinci bir oluşturucu ilaveten kellelayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface tasardeğerlendirme. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page