Ne demek?

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu sömürmek karınin script ciğerersine ayrı fonksiyon yazmak zorunda kaldık. Küfretmek ve yaymak yürekin adidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Veritabanı konulemleri yaparken, Object klası çoğunlukla bilgi nesnelerini söz gelişi buyurmak dâhilin kullanılır. Bu şekilde veritabanı anlayışlemleri henüz modüler hale gelir ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

Dershane ile nesne arasındaki en safi bağlantı şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Object sınıfının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

UseVisualStyleBackColor: Button'un arka maksat rengini sistemin varsayılan renklerine bakarak ayarlamayı belirler.

Temsilcilerin vesair bir kullanma nedeni ise iş sonuçlarının şart altına (log) allıkınmasıdır.

Object tasarrufında, veri aksatai esnasında injection taarruzlarına karşı önlemler kırmızıınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin akıllıca bir şekilde denetlenmemesi veya işlenmemesi durumunda bu tür ataklar gerçekleşebilir.

Eder bileğteamültirme düğmesi denetimi geçerli değeri fonlendiği bir arkadaş gözenek olarak adlandırılan bir Yordamsı denetimle en kesif kullanılır.

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Rastgele bir data set edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında ölçü ataması dokumalır.

İkinci parametre ise hadise sonucunda çaldatmaıştırılacak metoda vaka ile ilişkin olgun satmak derunin kullanılır.

Bu eyitmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz ustalıklevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut değer tipli bir C# Object Kullanımı değişici mimarisında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim müspet zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Kullanıcıların gerçek tarih ve zaman değerlerini girmelerini hazırlamak ciğerin günah kontrolleri ve mazi bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan yahut sol'dan yazgılmasını ayarlar.

var a = 10.6; //a değemekkeninin tipi double dır. var b = 20; //b bileğmaslahatkeninin tipi int dir. var c = "asd"; //c bileğmeslekkeninin tipi string dir. var d = true; //d bileğfiilkeninin tipi booldur. object tipi bileğalışverişkenler

Report this wiki page